fredag, februari 20, 2009

Rapport från livet

Jag känner mig inte så bloggsugen nu för tiden. För att låta riktigt klyschig så har faktiskt livet kommit emellan. Livet med alla sina upp- och nedgångar. Och när livet kommer emellan får bloggen stå tillbaka. Och ärligt talat, man får ju blogga när man själv vill - det är ju min blogg och ingen annans. Så då får man göra som man vill.

Något roligt är i alla fall att jag fått en himla massa beställningar på mina djur. Jag råkade nämna för en arbetskamrat att jag syr djur och sen blev det fart! Igår föddes Blue♥ och Blinka♥ som är en farmors present till sina älskade barnbarn.

Jag vill önska dig som läser en trevlig helg! Snart kommer förhoppningsvis våren med lite efterlängtat ljus till oss alla!

Photobucket

lördag, februari 14, 2009

Tillsätt turkost i tillvaron

Solen sken visserligen större delen av dagen idag (och reflekterades i den vita snön på marken och gjorde oss halvblinda) men ändå känns det lite tråkigt så här års - lite färglöst. M och jag rådde snart bot på detta i-landsproblem och begav oss till en möbelaffär i närheten. Det blev inte alls dumt med turkosa kuddar!

Photobucket

onsdag, februari 11, 2009

Ett värmande gott betyg

Kardemummas nya husse är en liten pojke. Härom dagen fick jag berättat för mig att pojken är så glad över sin nya vovve att han bär omkring den hela tiden. Kardemumma har till och följt med till dagis. Ett riktigt gott betyg, med andra ord! Det värmer!

Photobucket

söndag, februari 08, 2009

Sitter och drömmer...

..och tillbringar min lediga tid tillsammans med M. Jag har knappt startat datorn på hela veckan och det märks här på bloggen. Har helt enkelt inget behov och det är skönt. Njuter. Har haft en underbart avslappnande helg och lagat jättegod mat tillsammans. Och provsuttit soffor.

En notering: klockan fem i eftermiddags var det fortfarande riktigt ljust!

Med önskan en fin ny vecka!

Photobucket

söndag, februari 01, 2009

Jag ♥ tygkassar

Jag ogillar att köpa plastkassar i mataffären och tar därför alltid med med mig mina egna väskor eller kassar. Det är ju både ekonomiskt och miljövänligt. Favoriten är tygkassar eftersom de är lätta att vika ihop och så himla användbara.

Jag använder ofta tygkassar även när jag inte ska handla mat. Men de blir ju fula och ofräscha efter ett tag och hjälper inte en tvätt blir det dags att köpa nya. För ett tag sedan köpte jag denna härligt vårgröna kassen i vår lilla Konsumbutik. Visst blir man glad av den?

Photobucket