söndag, mars 27, 2011

Blågult


Det behövs inte mycket för att pigga upp i det vårvintergrå. Några citroner i favoritskålen på soffbordet blev en härlig färgkick!

söndag, mars 20, 2011

Budgetbadrum

Mina föräldrar har renoverat sitt stora badrum för en budget på ca 2000:-. Jag vet inte om de har någon före-bild men tänk er mörkbruna skåpsluckor á la 1980-tal, mörkbrunt tak och murriga plastmatteväggar med mycket mönster. Efter mycket färg och lite jobb med snickeri blev det så här fint!

Min pappa återanvände ett gammalt fönster till spegel och satte spont på luckor och en vägg. Och så en himla massa vit färg har de strukit på förstås. Nya porslinsknoppar och handdukshängare från Ikea, plastmatta från Rusta (som jag visst inte fick med på bild - den är beige och vit-randig) och så piffade mamma med lite fina detaljer. Urfint och nästan gratis! Tyvärr hade jag inte kameran med när vi var där igår men mobilbilderna funkar rätt bra de också.

torsdag, mars 17, 2011

Skåpsjuka


Vad är det med dold förvaring som är så spännande? M säger att jag älskar att städa undan saker så att de inte syns, sen där bakom dörrarna kan det se ut lite hur som helst.. det här skåpet skulle passa mig perfekt. Hade det funnits på närmare håll hade jag varit frestad att kasta in ett bud. Om jag hade haft plats för ett jalusiskåp, vill säga. Kolla in det här

Foto: Bukowskis market

måndag, mars 14, 2011

HejDet är jag som är Pebbles!

fredag, mars 11, 2011

MorgongåvaIdag på morgonen när jag kom till jobbet låg dessa ljuvliga skapelser på mitt skrivbord. Det är min goa arbetskamrat Kerstin som virkat. När jag nämnde att hennes bakelser vore roliga kattleksaker sa hon att hon hade några dammsugare hon inte var nöjd med. Så dessa tre fick Pebbles av Kerstin. Eller ja, jag har inte gett dem till henne än. Hon kanske bara får en...

måndag, mars 07, 2011

Uppgradering


I lördags skaffade jag ny mobiltelefon för första gången på jag vet inte hur många år. För en tjej i min ålder är jag lite efter när det kommer till mobil kommunikation. Men nu så, nu kan även jag läsa mail på väg till fikarummet och chatta på msn var jag än är. Yeah!