onsdag, november 30, 2011

Lussekattsbak


Ikväll bakar vi lussekatter och de blir stora och tjocka som vanligt! Det vore ju skam om man inte kunde få bli mätt på en lussekatt! 


söndag, november 27, 2011

En ny stjärna har täntsI fredags efter jobbet gick jag ut på stan och köpte en stjärna till balkongfönstret. Fattar inte att vi bott här så många år utan att ha haft en stjärna där förut! Så mysigt blev det!


AdventsfikaHär sitter lilla Julie och väntar på adventskaffet!


måndag, november 21, 2011

Födelsedagskatten


Idag fyller lilla snuttekatten 1 år! Grattis Pebbles!måndag, november 14, 2011

Skinkpinnar!Mitt nya favoritord är skinkpinne. Det är vad jag gör av hälften av fåglarna. En pippi på en pinne med en liten rosett att dekorera julskinkan med.

söndag, november 13, 2011

Julfåglar

Tredje projektet är igång. Idag syr jag julfåglar så att jag får ont i armen. En del får upphängningstråd så att man hänga dem i granen eller i lite tallris. Det ska jag försöka ordna till marknaden. Vad det blir av de andra ska jag visa så småningom men inte idag för vi är bjudna på söndagsmiddag!

lördag, november 12, 2011

Fler fodral


Igår tog jag semester på eftermiddagen för att få lite sytt. Och om jag sydde! Symaskinen fick jobba minsann. Såklart hade jag planerat bra som vanligt och fick åka iväg och köpa tråd efter bara några få sydda sömmar. Tur då att vi har en stor tygaffär på orten!

Igår kväll kunde jag nöjt lägga inte mindre än 21 iPhone-fodral på hög. Ett av dessa kunde jag förstås inte låta bli att behålla själv. Så nu börjar det likna något till marknaden. Jag fick dock blodad tand och kommer nog sy ett par till ikväll innan jag går över på mitt tredje och sista projekt till marknaden.

onsdag, november 09, 2011

Vad bidde det då?

 
Av alla tygbitar jag klippte till igår har det nu börjat bli saker. Inga vantar eller tummar dock, utan iPhone-fodral. Eller ja, mobilfodral, mp3-spelarfodral eller vad man har för manick. De är i alla fall väl lämpade för en iPhone om man nu råkar ha en sådan. 

tisdag, november 08, 2011

Jag pysslar

Mot kvällen får den late brått, brukar det heta. Så sant. Nästa lördag, den 19, ska jag och min arbetskamrat Kerstin stå på julmarknad. Jag har 15 mjuka djur som ska med men jag känner att det inte räcker. Därför har jag påbörjat ett nytt projekt. Dessutom ska man ha skyltar, visitkort, prislappar och en tilltalande skyltning på sitt bord. Hur kommer det sig att jag inte planerat något av detta trots att jag bokade in denna julmarknad redan i somras?!

onsdag, november 02, 2011