torsdag, november 01, 2012

En månad!


En månad kvar tills vi får gå in genom den här dörren och bosätta oss där. Och nästa helg blir det dit och kika igen. Hur spännande som helst!

6 kommentarer:

 1. Tiden går så himla fort, egentligen.
  Men det tycker man inte när man väntar.
  Ni är snart där! Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Ja det verkar spännande och en månad går fort.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Å, där fick jag lite ryyyys. Så himla spännande! Minns hur det var... och nu ser jag fram emot lite adventspyssel och så blir det jul sen... jag har inte varit sån tidigare, men här ute känns det helt annorlunda. Skumt, va?
  Ett tips som jag kom på. Ifall ni får betala värme o el själva... Kolla era elmätare... vi har visst tre olika. En för värmen, en för varmvattnet och en ute i ett skåp för hela alltet tillsammans. Så den siffra jag uppgav tidigare vara bara värmen.... hoppsan så det kan bli....
  Men det är ok låg förbrukning ändå. Vi får se vad första avläsningen visar nu...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi jag ser också fram emot adventspyntande! Vårt hus kommer ha en värmeväxlare och som fördelar värmen. Det ingår i hyran (om man inte vill höja värmen över grundtempen - det får man stå för själv). Men del el vi förbrukar kommer vi betala men annorlunda nu blir att vi behöver inget eget elavtal utan det blir samma för hela huset så vi blir fakturerade av kommunen. Hoppas det blir bra. Så himla kul att dela detta med dig! Kram!

   Radera
  2. Men har ni inga egna elmätare heller? Utan alla betalar samma summa? Värmeväxlare är sån vi har också, och det är superbra. Bara att bo, liksom. Helt underbart att ha samma temp hela tiden, och slippa vädra o dra på värmen för att det pendlar... små ventiler i alla rum som silar ut ljummen, ren luft. Och så täta, täta fönster... skillnad mot gården, det. Där var full storm runt gardinerna, hihi
   kram!

   Radera
  3. Låter skönt det! Ser fram emot det hela, väldigt dragigt där vi bor idag, viner i ytterdörren när någon öppnar porten på entréplanet.. jo vi får elmätare till varje lägenhet men istället för att varje hyresgäst tecknar elavtal gör fastighetsägaren det och fakturerar oss för vår faktiskt förbrukning. Kram på dej!

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.