lördag, november 03, 2012

En ny stjärna


Idag åkte vi för att titta på lampa till vårt nya kök och hall. Och kom hem med en stor adventsstjärna. Jag såg den direkt när vi kom till julljusavdelningen. Därefter såg M den och fattade direkt att det var den jag såg. Och gillade den han också. Så då var det bestämt. Denna gigantiska ljuskälla ska få finplatsen i det stora glaspartiet i vår nya lägenhet. Jag ser framför mig hur fint det blir.

5 kommentarer:

 1. Ingen lampa till hall och kök? Då får ni ge er ut på jakt efter lampa en annan gång! Fin stjärna!
  Du längtar väl inte?
  Kramis från mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi nä jag längtar inte ett dugg ;-) Jo lampa till köket har vi hittat nu men de hade den förstås inte hemma så vi får beställa den. Men hallen får vi fundera på - den är ju lite lång så vi avvaktar nog tills vi varit och tittat igen eller tills vi flyttat in. Kramis!

   Radera
 2. En lång hall, jo det känner man igen. Vi fick köpa två lampor, en till själva ingången och en till gången... men det gjorde vi när vi flyttat in, som tur var. Men de tänder jag sällan, ska jag erkänna. Är mer åt mysljusgrejen och har den där bordslampan tänd oftast.
  Så fint det kommer att bli med den stora stjärnan. Har faktiskt inte kolla på julprylar ännu... fullt sjå med vanligt. Vi har den fina plexiskivan med ledljus i som vi haft ett tag, en Isabel, och den har vi i luftslussen nu. Den lyser jämt och det är så fint när man kommer hem och ser den i "glasrummet". Den lyser lång väg.
  http://elsamariannes.blogspot.se/2011/11/ljus-ii.html
  Hoppas vovven piggnar på sig...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den var annorlunda, aldrig sett en sådan förut! Vilket ljus! Tack för att du visade den! Nu har vi tittat på fotona från första besöket i lägenheten och insett att det bara finns en lampa i hallen. Där hallen övergår i vardagsrum blir också taket högre. Så där finns ingen plats för en andra lampa. Skönt, då slipper vi fundera över det. Jag skrattade igenkännande när jag läste om dig om mysljus - vi är likadana! Tänder sällan i hallen så jag tror inte vi ska satsa några större pengar på det. Vi har också massa små ljuskällor som ger mer stämning och ska man vara ärlig mot sig själv kommer det nog vara så även i framtiden. Hihi, tack för dina tankar och goda råd. Kram!

   Radera
 3. Den var verkligen fin, kommer bli tjusigt med den i er nya lägenhet.
  :)
  Kram Marie

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.