tisdag, december 04, 2012

Gänget vilar

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av denna syn. M har packat upp typ alla kartonger i sovrummet och mjukisdjuren hamnade högst upp på sänggaveln. Det påminner mig om det där klassiska fotot på byggjobbarna som tar kafferast längst upp på en ofärdig skyskrapa.

6 kommentarer:

 1. Dom ser ganska "färdiga" ut, kanske lider dom av syrebrist efter att ha legat nedpackade!? Men... det var inte mkt man fick se av rummet!
  Kramis från en snart insnöad mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi nej jag vet för resten av rummet såg ut som ett bombnedslag! Men tapeten såg du i alla fall ;-) kram från en skittrött en som inte orkar packa upp nåt mer just nu, det blir slöande i soffan resten av kvällen.

   Radera
  2. Jo jag såg tapeten och jag tyckte absolut att det var samma som din brors tapet fast annan färg. Stämmer det? Kramis

   Radera
  3. Ahhh tror faktiskt det är så! Den fanns att välja i blått, grönt eller beige. Men har för mig han har svart, eller hur? Älskar den svagt beige i sovrummet.

   Radera
 2. Vilket gäng! Hoppas de trivs på nya stället... ni gör det redan, eller hur?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahh det gör vi verkligen! Men man fattar liksom inte ännu att vi bor där. Man är så inne i att packa upp och greja. Men nu börjar det ju ordna till sig så det är snart inte så mycket kvar. Men det ska bli skönt med helg snart, behöver vila! Haha! Kram!

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.