lördag, december 08, 2012

Katt installerad


Nu är vi här alla tre! Igår kväll kom vi hem med en glad och nyfiken Pebbles. Hon kände direkt igen sitt klösträd och knatade nyfiket runt i lägenheten. Det tog inte lång stund förrän hon hittade upp i de låga, djupa fönsternischerna. Och sen sov hon uppe på mitt täcke, i mina knäveck.


6 kommentarer:

 1. Va härligt att hon kände sig tillrätta så fort! Jag har haft en hund i knävecken och fått kämpa med mitt täcke.Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Å vad mysigt att få hem kissen igen.
  Vi sov på gården i natt och det var kallt där, för sonen var borta på kurs och hade sänkt ner ordentligt i huset. Så vi kinesade i vår gamla säng, och vid brasans sken så somnade jag gott. Lilleman låg mellan oss och det var varmt o trångt i morse när jag vaknade. Sen åkte vi hem till ön igen, och det var verkligen skönt att komma hit till lagom innetemperatur och alla sina kära saker.
  Lilleman jagade möss under snön och ligger nu helt utslagen i soffan. Skönt också att det är ännu en dag kvar av helgen.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin katt du har! :) Mysig header också!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bild och så skönt att få hem henne. Ha en fortsatt fin advent.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Älskade Pebbels - hon är för fin! Stort, stort grattis till nya lägenheten, det måste vara jättespännande att få börja om på nytt igen!

  SvaraRadera
 6. Tack hörrni, allesammans! Javisst är hon en liten pärla! :-) det är så mysigt att ha en fyrbent liten vän (dock lite jobbigt när de traskar över huvudet på en när man sover, hihi). Roligt att se ett nytt "ansikte" här! Kram!

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.