torsdag, december 20, 2012

Stämningsfull julklapp


Häromdagen fick M sin julklapp från jobbet. Det var den här tjusiga ljuslyktan från Design House Stockholm. Den passar ju perfekt hemma hos oss! Så här års kan den stå tänd här inne, till sommaren ute på balkongen. Det verkar som om Pebbles tycker om den också! (Om någon undrar vad den blå "ormen" är för något så är det Pebbles leksak - en bollbana!)
Foto: M

5 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig julklapp! Mysig värre!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. En jättefin lykta! Passar utmärkt. Vilken fin balkong ni får till våren... ser stor ut...
  Är det en AppleTV ni ska köpa? Jag köpte en sån men insåg att jag inte hade någon användning för den, då jag bara använder Spotify och det finns redan i Telias DigitalTV. Om jag ska se filmer o sånt så använder jag ändå min iPad. Jag trodde att man kunde se allt från dator o iPhone/iPad med hjälp av AppleTV men så var det inte. Det blev att lämna tillbaks...det gäller att inte skaffa en massa onödiga tenikprylar, även om de är snygga o smarta...
  Jag kan bara svara på kommentarer från min iPad o iPone, inte den vanliga webbversionen... måste fixa det.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. ::fina::20 december 2012 13:06
   Ja balkongen är stor och fin, säkert nästan tre gånger så stor som vår förra som dessutom bara hade förmiddagssol.. Nej det är ingen Apple TV vi tänkte köpa utan en Mac mini - nu kom jag på vad den heter! Så vi kan ha filmer och musik och sånt på den. Får se när vi köper en, har varit på tal länge! Du gjorde rätt i att lämna tillbaks om du inte var nöjd! kram!

   Radera
 3. Det var en riktigt bra julklapp och användbar året om. En gång för många år sedan fick de kommunanställda i den kommun jag bor i en plastklocka av ful modell som det dessutom stod "Tid är pengar" på urtavlan??!! Va! det var det knäppaste :))

  Sv; Japp, jag bor i Norrland. Så jag är van vid kyla och går i bikini hela vintern. Skoja bara :)) Men i Norrland bor jag.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild och söt ljuslykta.

  Kram

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.