måndag, januari 30, 2012

Ny väska

Jag är fortfarande hemma och snorar. Det är inte roligt med förkylningar som går i cirklar och bryter ut gång på gång. Idag har jag mest sovit men också köpt den här fina väskan hos Ivy Totes. Jag har kikat på den ett tag. Den blir en fin liten vän framåt våren!

Foto: Ivy Totes

lördag, januari 28, 2012

Ranunkel

Nästan overkligt vacker!

fredag, januari 27, 2012

Dagens utsikt

Ligger på soffan och snörvlar. Trillade visst dit på en förkylning. Så behöver man inte fundera på vad man ska hitta på i helgen då.

tisdag, januari 24, 2012

Förlovningsdag

Idag är det ett år sedan M friade i Karlstad (soffan, alltså) och förvandlade en helt vanlig måndag till en lyckodag. Det firar vi idag med mys och rosa ranunkler från vår lokala (och urmysiga) blomsterhandel!

söndag, januari 22, 2012

Min lilla tokfia

Här hemma är underhållningen gratis. Pebbles gillar att hänga uppochner längst upp i klösträdet för att jaga sin svans. Lilla söta tokkatten.  

lördag, januari 21, 2012

Önsketänkande?

Någonstans blev det helt klart fel på datumklossarna i köket. Tyvärr, får jag väl säga. Ett gott skratt fick jag mig i alla fall när jag nyss upptäckte felet.  

onsdag, januari 18, 2012

Idag drömmer jag om...

...att slippa dela tvättstuga med grannar som häller pulvertvättmedel i sköljmedelsfacket och tumlar grus i torktumlaren.

söndag, januari 15, 2012

Njuter

 Wohoo vilken söndag! Först får jag veta att goa anna k. från snyggaste bloggen pejper har gett mig en award! Jag bockar med pannan ända ner till golvet! Och inte nog med detta, jag fick även ett mail här nu på morgonen som meddelar att jag fått min allra första order på Etsy! Yay!

måndag, januari 09, 2012

Tulpanpremiär


Igår åkte vi och skaffade årets första tulpaner. Två buketter blev det, en lila och en rosa.

söndag, januari 08, 2012

Och en plåtburk


Det är väl rätt känt vi det här laget att jag gillar plåtburkar. Så jag blev jätteglad när vi av min äldste storebror fick den här rara burken i julklapp. Även om den var till oss gjorde motivet att den blev Pebbles. I den har hon nu sitt godis (bra mot plack och tandsten) och sina leksaker. 

lördag, januari 07, 2012

En grå liten mus


Den här lilla virkade musen fick Pebbles i julklapp av M:s mamma A. Snöret virkade hon till efteråt när hon märkte hur förtjust Pebbles är i att jaga saker som hänger i ett snöre. En jättesöt mus som jag hoppas får leva länge!

tisdag, januari 03, 2012

Oväder ute


Desto mysigare inne!