tisdag, mars 27, 2012

Påskleverans

En av många leveranser av påskharar jag fixat de senaste dagarna. Visst blir de festliga i cellofan?

söndag, mars 25, 2012

Skuggkatt

 Är det Batman? Nej, det är Pebbles!


fredag, mars 23, 2012

Love is all we need

Det här är ett vykort jag gjort på jobbet idag. Jag älskar den bibeltexten. Får gåshud varje gång jag läser den eller hör den.

tisdag, mars 20, 2012

Namnsdag igår

När jag kom hem från jobbet stod det inte mindre än två tulpanbuketter där hemma till mig. Mysmaken min!

söndag, mars 18, 2012

Lördagens skapelser

Mars är födelsedags- och kalasmånaden. Det brukar innebära bakning. Igår kväll blev det macarons. Såklart måste några fotas och provsmakas före infrysning. Den gröna glasassietten är från mitt barndomshem - jag fick alla mammas för några år sedan. De fina grytlapparna i bakgrunden har hon virkat!

onsdag, mars 14, 2012

Mysmamma!

Idag när jag kom hem låg Allers och väntade på mig. Min goa mamma frågade en dag - så där lite rätt upp och ner via msn när jag satt på jobbet - om jag ville ha några gratis nummer av Allers. Klart man svarar ja då! Veckotidningar har min mamma nästan alltid läst och just Allers minns jag från när jag var liten. Hon prenumererade i många år och jag bläddrade jag med, lästet Lill-Allerssidan och skickade nog in en och annan rolig historia också. Det är något visst med veckotidningar! Så tack igen, gullemamma, fastän jag visste om det blev det en glad överraskning idag!

Sköna kissar

Michael Kloth tar helt ljuvliga foton på katter och andra djur. Besök hans shop på Etsy här.

måndag, mars 12, 2012

Resfeber

Här hemma står nu två sprillans nya resväskor och väntar på att få komma ut i världen. Precis som vi! Dock ska ytterligare två resväskor hitta sig hit först. Vi beställde från Väskan AB. Snabb leverans men bara hälften av varorna kom - fakturan som medföljde var dock på hela beloppet. Vi fick ingen information om varför vi bara fick hälften av vår beställning. Då är det lätt att tro att någonting blivit fel! Efter kontakt med företaget fick jag veta att de ska skickas direkt från tillverkarens lager. Idag finns de att hämta hos vårt paketombud! Yay!
Väskorna heter Epic GTO Hexacore och är av polykarbonat. Helt klart de mest prisvärda vi kunde hitta!

söndag, mars 11, 2012

Vårnytt hemma

Igår var vi på torget och då köpte jag en kruka Tête-à-tête. De hade inte varit inne hos oss i värmen länge förrän de började slå ut! Och härom dagen åkte badrummets tvålpump i tvättstället och gick i kras. Så då fick jag anledning att shoppa lite i ortens tygaffär som just nu har 20 % på alla Cult-produkter. En ny tandborstmugg tyckte jag var på sin plats också!

lördag, mars 10, 2012

Bunnies!


fredag, mars 09, 2012

Fredagspuss


Ha en mysig helg!

 

onsdag, mars 07, 2012

Pebbles & bollbanan


Den bortskämda kissen har fått ännu en leksak. Vi trodde hon skulle gilla bollbanan eftersom en liknande fanns hos uppfödaren. Hon började leka med den direkt efter att jag packat upp och monterat den. Nu kan jag vakna mitt i natten av att hon leker med den. Hon har blivit skicklig på att putta på bollen så den far med god fart från ena änden till den andra!

lördag, mars 03, 2012

Skogen, två kilometer från sortergården

Det verkar tyvärr som så, att inte alla människor begåvats med förstånd.

torsdag, mars 01, 2012

Roma, ora arriviamo!Nu är den bokad, bröllopsresan! Vi kom ju inte iväg i höstas, det tog för lång tid med pass och namn och allt sådant där. Så istället möter vi våren/försommaren i Rom. Vi ska bo sju nätter på Eurostar international Palace mitt i centrum och vi ska promenera hand i hand och se och uppleva alla vackra kyrkor och Colosseum och Forum Romanum och katakomberna och... fast först ska vi fixa pass, skaffa resväskor för sådana fina grejer man behöver för det har inte vi, skaffa extratjänst på mobilen för utlandsvistelse, lära oss lite fraser på italienska och så ska vi förstås längta! Rom, nu kommer vi!
Bilder: Resegruppen (bild 1), hotels4you (bild 2&3)