måndag, januari 07, 2013

Vinterljus


Jag har sagt det förut men säger det igen; det är inte klokt att man bara ser sitt hem i dagsljus på helgerna så här års. Kanske slår det mig ännu mer just nu eftersom vårt hem är nytt. I lördags morse - eller förmiddag är det väl vid halv tio - när jag kom upp flödade vintersolen in i vårt kök och vardagsrum. Jag kan bli alldeles euforisk av sådant ljus och var därför tvungen att föreviga det. Helt oredigerat delar jag med mig här.

6 kommentarer:

 1. Visst är det vackert med solljus, fast jag älskar det mera sommartid. Hoppas att jag inte tar ner dej på jorden igen med att säga att dammtussarna syns så väl när solen står lågt!!?
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo visst är det så! Det var då jag såg alla tussar från Pebbles och ägnade dagen åt att städa! Kram!

   Radera
 2. Jaha, nu fick din mamma mig att scanna bilderna efter tussarna. Var är dom? Inte ser jag några inte... Inga här hemma heller. Märkligt ;-)
  Ingen sol här idag, utan sånt där dis som man blir blöt av... trist men det är på g mot våren i alla fall...
  Vilket härligt klätterträd Pebbles har. Lyxigt värre...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon är bortskämd den lilla skiten ;-) Nej jag ahde tur att det inte syntes några dammtussar på fotona, de gömde sig visst under en stol..

   Radera
 3. Men vad fin lägenheten ser ut! Förstår om du känner dig nöjd :D God fortsättning på det nya året och stor kram och tack för kommentarerna du gjord inne hos oss! Det är ett av mina nyårslöften; att besvara kommentarer :)

  Kram kram och njut nu av det härliga ljuset kära du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram tillbaka, kul att se dig här! Ja, jag är riktigt nöjd. Längtar inte tillbaka till den gamla det minsta. det var INTE bättre förr, hihi!

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.