söndag, februari 17, 2013

Fin blomma - fult namn


Inte tycker jag att Ranunkel är något vackert namn, inte. Det passar inte alls på en så söt liten blomma. I fredags bytte jag min sista blomstercheck mot två rosa ranunklar och lite gräs. Och gick hem och gav till maken. En härlig fredagsvana som borde fortleva trots att blomstercheckarna är slut.

5 kommentarer:

 1. Ja men tänk, sen kan du plocka vilda blommor...
  Kommer du ihåg alla lupiner? Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det! För det finns ju en annan årstid än denna, det har ju du påmint oss om idag. Åh vad jag längtar! Kramis!

   Radera
 2. Ja blomman är vacker men namnet är inte helt ok *ler*.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev med bara två... tänk att man ibland överdriver lite... Jag älskar ranunkler! Tack för dina fina ord om mina hästar. Du skulle ha en sån som min, den jag rider på. Han är en argentinsk criollo, uppväxt på Pampas och världens snällaste. Går som handikapphäst nu. Han och en av mina andra var westernridna, så jag fick ta lektioner för att kunna rida dom bra. Annars så höll vi mest på med att utbilda unghästar i grunderna, och lite uppfödning. Har också haft en underbar nordsvensk som jag hyrde. Den kom från Visingsö, där den var sån remmarlagshäst under sommarmånaderna. Hade gärna haft kvar honom, men sen blev det fullt i stallet då fölningarna började på våren... och det är inte gratis med hästar heller... ha en fin vecka
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Haha ja precis! Hur kan en sån fin blomma fått ett sånt fult namn :)) Tror jag också ska köpa till helgen :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.