tisdag, mars 19, 2013

Katten var för tjock!


Igår fick Pebbles paket med posten. Bland annat så var det två Kitty Boinks-leksaker som blev succé direkt. Och så var det selen som vi tänkte hon skulle ha för att få följa med ut på vår nya stora balkong (eftersom vi helst vill slippa näta in den). Men hon var ju för tjock! Eller så är det muskler, eller för mycket ludd..Så den får vi byta men först fick hon ju vara fotomodell - en måttligt road sådan!

3 kommentarer:

 1. Ja oj vad hon ser besvärad ut, med klorna framme i högsta hugg! Ja den kan hon ju inte ha! Men kul att leksakerna passade den lilla damen! Kram till er alla tre!

  SvaraRadera
 2. Ja jösses vad sur hon är. Men jag förstår henne.
  Du skulle sett Lilleman prova en sån där slinga över nosen, för att han inte ska hoppa på folk. Han blev mest ledsen så jag bestämde att vi tränar istället för att sätta linor...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Haha, inte vill hon ha en sele... ;-) Vår Tiger har de få gånger jag har lyckats få på honom selen lagt sig platt på marken och tjurat.

  På tal om för tjock katt... Vår förra katt var en liten katt (Burmakorsning). När Tiger var liten köpte vi en kattlucka till honom - utifrån hur stor vår förra katt var. Det var bara det att Tiger är en stor katt (Norsk Skogkattkorsning), så efter ett tag var vi tvungna att byta till en större kattlucka eftersom den blev för liten. Så kan det gå...

  Vårvinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.