tisdag, april 09, 2013

Balkongbord!


Yes, balkongbord - check! Idag på lunchen var vi och hämtade det hos DHL. Och nu står det så fint på vår balkong. Fast jag har endast sett det på bild än så länge. Det är maken som sett till att det kommit ut på balkongen. Och såklart fick han i uppdrag att ta en bild åt mig! Nästa: markisväv till räcket att lätt haka på och av som insynsskydd. Så blir det lite systuga!

7 kommentarer:

 1. Så nu är det bara värmen som saknas, men den ska komma i nästa vecka! Snyggt! Och jag tror det där med markisväv är det bästa alternativet, lätt att ta bort om man tröttnar på den! Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jippie jag såg det, 15 grader ska det bli! wohoo! Ja, precis när jag sagt till dig att det nog blir frostad dekorplast ångrade vi oss, det blir lite för permanent! Kramis!

   Radera
 2. Det blev ju jättefint. Ursnyggt bord! Ska bli roligt att se det färdigt... vi har nog långt kvar innan alla tre altanerna är klara... tid o pengar o hämta o hitta o planera o fantisera... ja du vet...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi jo jag vet precis! Allt det där som är så himla kul! :-)

   Radera
 3. Snyggt !! Både bordet och stolarna.
  Blir nog bra med markisväv mot insyn.
  Härligt att sitta där och njuta.
  Ha en fin kväll.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina hälsning hos mig, vad kul att du hittade min blogg! Det kommer fler valpbilder framöver, men förhoppningsvis lite annat också.

  Vad underbart att kunna sätta ut trädgårds-/balkongmöbler redan, det är vår för mig! Här får vi vänta några veckor till i och med att det fortfarande är så mycket snö kvar, men snart så... :-).

  Ha en fin vecka!

  Kramar
  Bitte

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.