onsdag, maj 01, 2013

Blått är flott


När jag flyttade hemifrån hade jag blått porslin, blå soffa, blå matta, blå bordslöpare - ja, allt var blått - mörkblått. Efter några år hatade jag det. Ja, jag skriver "hatade" fastän mamma säger att det är ett starkt ord, hihi. Därför blir jag alltid lite snopen när jag faktiskt faller för något blått, som den här hortensian som nu huserar på vårt köksbord. Men det är klart, man vore väl en dåre om man inte föll för en sådan flott blomma?

3 kommentarer:

 1. Jättefin blomma.
  Jag har lite blått i stugan i köket. Skåpluckorna är i en gråblå färg så vitt och blått matchar fint. Vi köpte stugan i september 2011 och har inte hunnit renovera så mycket, bara sovrummen.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Jag valde mellan syrenfärgad blomma och vit, det blev ju den vita som du såg. Den vita krukan var allt ett strå vassare än den gröna du inte fick fram ur förrådet. Jag har alltid haft svårt att inreda med blått, grön som jag är. Kramis från mammis

  SvaraRadera
 3. Den är jättefin!
  Man liksom dras till en viss färg, och det brukar hålla i sig. Men jag har nog hela spektrat. En gråblå, en dimrosa, en slags orange, en lila, och en röd favorit. Men jag är väldigt gnällig med just nyanserna.
  Uj vad det blåser nu. Ingen båt i sjön idag heller...då blåser den nog tillbaks upp på trailern igen, hihi
  kram elsamarianne

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.