onsdag, juni 19, 2013

Argkaka


Idag åt jag en argkaka på lunchen. En argkaka är en kaka - förslagsvis väldigt söt både till utseende och smak - som din make köper till dig när du känner dig lite kinkig och just har sett en fiskmås äta på en död småfågel och tvingats snäsa av en kille från Greenpeace som inte förstod att du inte vill prata med någon. Och när du är så arg har du inte ens sinnesnärvaro att fotografera kakan innan du äter upp den - utan får försöka rita den efteråt istället. För då har du ju blivit glad igen!

3 kommentarer:

 1. Hmmmm. Fattade först ingenting, men kakan var väl inte arg, utan du blev på bättre humör för kakan var både söt och god. Precis som du.... Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gullemamma! Ja det var precis vad jag behövde för att reglera "surhetsgraden". Tyvärr såg jag samma fiskmås med samma kadaver på väg till bussen efter jobbet. Kanske skulle skickat Greenpeacekillen på den?! Kramis!

   Radera
 2. Attans, det är jobbigt att bli så där arg men det bara händer ibland. Och då passar ju en argkaka bra! Allra helst om någon annan har vett på att servera den. ;0)
  Ha en fin Midsommar!
  Kram!

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.