söndag, juni 09, 2013

Konsten att njuta


Är det något djur som kan konsten att njuta så är det katten. Jag älskar att se på Pebbles när hon slänger sig på rygg på golvet och rullar runt, ligger i trädet och omsorgsfullt tvättar sig - eller som här; gosar och småsover i sin låda. Så mysigt man kan ha det nästan jämt om man bara tillåter sig själv att vara lite mer avslappnad!

5 kommentarer:

 1. Man skulle göra lite som katterna, ta dan som den kommer... men ligga i trädet, där går nog i alla fall min gräns.. lådan däremot ser himlarns mysig ut.
  nu hoppas vi på en fin kommande vecka, eller hur?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Jag har själv precis vaknat efter en riktig tupplur, de andra två, nej tre sover fortfarande. Det är jätteskönt att unna sig det, särskilt en sådan här dag när regnet, haglet och åskan har dundrat. Så Pebbles gör alldeles rätt! Tycker en nyvaken mammis!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken härlig bild! Ser verkligen mysigt ut! Snygg låda också! ;-)

  Försommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder på din fina Pebbles, en riktig livsnjutare. Nu börjar jag ana eller förstå...bor din mamma i huset bakom lindarna?

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 5. Tack :-) Ja de vet verkligen hur man njuter ordentligt, de små luddbollarna! Ja, du har helt rätt, där bor min mamma!

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.