måndag, juli 22, 2013

Favorit i repris


När jag ändå är igång och visar massa blomsterbilder kan jag lika gärna köra den här i repris. En sommarbukett jag plockade i juni 2007. Vissen sedan länge men bilden finns kvar..

3 kommentarer:

 1. Underbar! Jag önskar att det alltid vore sommar! (Kanske inte ändå!) Kramis

  SvaraRadera
 2. Hej! Träffade din goa familj i lördags! Å vad skoj att träffa dem i verkligheten. Hoppas tavlan kom till användning (och att hon inte bara köpte den för att vara snäll...hihi)
  Vi sålde jättebra, och det är så skönt att bli av med grejor från gården. Men det var väldans varmt och det blev en lång helg för det var inte precis nästgårds för mig och min bloggväninna, som jag träffade förra året och som jag reste och delade hotell med. Bloggvärlden är allt helt fantastisk. Så många nya vänner man får.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, åh vad roligt att ni sågs! Är bara liiite avundsjuk ;-) Mamma sa att ni pratade på och du var precis så lätt och go som vi trodde :-) Min pappa blev visst förtjust i tavlan, och det var bra att han fick sig en maskäten ram för det vet jag att han vill ha hehhe. När jag hittade en på loppis för fem spänn ville han gärna ha en han med.. Skönt att ni tömt gården! Kram på dej!

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.