onsdag, juli 24, 2013

Redo för semester

På fredag kl 16 går jag på semester. Många är de som kommenterat mitt sena semesterval. Men det är just ett val som jag gjort i år. Och inte har jag lidit. Det handlar ju bara om inställning! Men nu kan jag erkänna att det börja suga i semestertarmen. Jag är redo. Och ännu mer redo blev jag efter gårdagens inköp; ett par mjuka, snygga shorts från Kappahl.
Foto: Kappahl

4 kommentarer:

 1. Så fina shorts passar bara till dej Fina!! Förstår att du längtar nu, det gör jag också, som har semester jämt! Skulle vilja åka iväg och bara vara i stället för att gå ut och skrapa gammal målarfärg på huset! Kramis

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert en superbra semester! Precis lagom tid, vet du. Vi får vänta ytterligare nästan en månad... men den som väntar på nåt gott...
  Snygga shorts! Jag köpte två par, jag, på rea, och jösses vad jag använt dom. Nu var jag tvungen att gå in för det blev för varmt på altanen... moln överallt, även åska, men inte här över vår ö.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för din rara hälsning hos mig. Blir så glad när du hör av dig.
  Som du ser har bloggtorkan blivit total men jag har inte gett upp utan hoppas på nya tag till hösten. Om du har Instagram kan vi mötas där :) där uppdaterar jag dagligen.

  Ha en toppenfin semester och njut ordentligt! Och hälsa Pebbles från både mig, Missy och Molly.
  Kram Marie
  PS. Ligger P kvar i blommorna i jakten på fågeln? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja instagram ja! Där sa du något! Jag har ju inte det men kanske skulle skaffa då för det blir väl ändå lättare att uppdatera med bilder.. ska kika på det i helgen! Stor kram till dig!
   Ps. hehhe ja hon har varit på väg att lägga sig där igen..hehe..

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.