söndag, oktober 13, 2013

Det kom in en fluga

och Pebbles blev i vanlig ordning vansinnig och började tjattra. Hon jamade åt M att lyfta upp henne mot flugan i taket så hon kunde ta den men det är inte lätt här eftersom vi har så högt i tak. Flugan flög till sovrummet och där blev Pebbles sittande i fönstret där flugan flög omkring. Så irriterande, tyckte Pebbles! Ser du hennes stora gap speglas i fönsterrutan? :-)

8 kommentarer:

 1. Vilken söt liten tunga! Och vilket vilddjur! Där syns det verkligen vilket annat djur hon är släkt med! Fick hon flugan till sist? Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Vilket gap! ;-) Ser ut som att hon skulle fånga något större än en fluga...

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Dom är ju för roliga med sina flugor. Lilleman jagar dom också... och på vinden på gården fanns massor. Han hoppade runt som en stolle. Man kan inte annat än att skratta...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Jag hade blivit väääldigt rädd om jag varit flugan, dom är inte att leka med dom där jägarna och tjattrar dom samtidigt då gäller det att fly.......Vilken söt katt!
  Agnetakram

  SvaraRadera
 5. Men är det inte snyggt så säg! :)) Vita fina tänder och rosa tunga. Friskt och rent. Ser man ju hur tydligt som helst som hon gapar :))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.