söndag, oktober 06, 2013

Otroliga oktober

Varje höst är det lika fantastiskt med alla färger i naturen. Och lika otroligt är det att sommaren redan är över och hösten är här. Jag njuter alltid extra just i oktober, då luften må vara kylig men färgerna desto varmare. Sedan kommer november och klär av träden så att de ser alldeles nakna och skamsna ut. Då vill jag bara rusa fram till advent och liva upp det hela med ljus och snö. Men inte än, nu njuter jag av detta. Färgsprakeriet.

5 kommentarer:

 1. Så fint du gjort med ljungen på er balkong, er första höstpyntning! Och så fint du beskriver hösten som bjuder på det bästa väder den bara kan! Den här hösten gillar jag, men fasar för all snö som troligen kommer istället för regnet nu. Den som lever får se! Kram i höstsolen från mammis

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig utsikt ni har! Och extra vackert blir det med så fina höstfärger och soligt väder!

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Så fint på din balkong. Det ser ut som en tapet, nästan, vilken färgprakt! Det är synd att det blir svalt att sitta ute på altanen nu, t o m i vindfånget, och jag är ju så fryssen, så jag får sitta inne och kika ut, helt enkelt...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Oj, så högt upp du bor :-). Jag bodde på 3:dje våningen en gång i tiden och bestämde att jag aldrig mer vill bo så högt upp, för det passar inte mig. Jag vill ha närhet till marken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi ändå bor vi "bara" på fjärde våningen. Men det är en sluttning nedanför så då upplevs det ju som högre! Jag ska erkänna att jag tyckte det var rätt läskigt på vår balkong till en början - särskilt med tanke på glasräcket - men jag vande mig till sist.

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.