lördag, november 09, 2013

November


Dagen gryr aldrig och regnet öser ner. Orkidén blommar fortfarande och nya knoppar är på väg att slå ut. Ute på balkongräcket lyser ljusslingan M hängde ut förra söndagen. Inne brinner värmeljusen. Efter helgen måste vi köpa nya. Jag skulle vilja byta ut uttrycket "går åt som smör i solsken" mot "går åt som värmeljus i november". Jag är så redo för advent nu!

4 kommentarer:

 1. Idag var det den tröstlösaste av alla novemberdagar hittills, grått och regn hela dagen efter att vi precis hann gå vår långa runda i skogen och far såg en kungsfågel. Typiskt nog hade han inte kikaren med idag vilket han hade igår då vi fick sen en ståtlig dovhjort på håll. Nu börjar månen titta fram och jag har tittat på stjärnor av många slag i den nya ICA-reklamen vi fick i postlådan idag.
  Jag är också redo för advent! Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Ja visst går det åt många! Jag har börjat gå över mer o mer till större blockljus, är så less att byta hela tiden,,, men vad gör man när man har fina små ljuslyktor som bara värmeljusen passar i?
  Jo man inhandlar såna som går på batteri,,, hihi... så behöver man inte heller oroa sig att man glömmer. Men visst känns det lite som fusk...
  ha en bra kommande vecka
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Jättefin färg på orkidéen och kul att den blommar länge och har en hel del knopp kvar.

  Värmeljus går verkligen åt i november månad :-), här också.

  SvaraRadera
 4. Ja, inte klokt, tajm att fylla på med värmeljus här också! kram Mia

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.