söndag, mars 31, 2013

Lite mallig


Som ni kanske sett har jag lagt upp bilder från vårt hem på Styleroom. Jag har en länk dit i högerspalten här på bloggen. Jag blev medlem där i somras och la upp lite bilder från vår förra lägenhet. Nu har Styleroom inlett ett samarbete med Aftonbladet Härligt hemma, som skriver så här:

"Tack vare ett samarbete med inredningscommunityn Styleroom ger vi dig också en unik möjlighet att titta in i det bästa av över 32 000 svenska hem för ännu mer inspiration."

Och ett av dessa hem är vårt! Jag blev bra snopen när jag upptäckte det - och mallig. Av alla fina bilder som finns på internet är det häftigt att Aftonbladet snappat upp just mina bilder och valt att visa dem på sin site. Vill ni se mer så finns mina album här.

lördag, mars 30, 2013

Påskafton so far


1. Tvillingägg.
2. Påskbrunch - vi fick tvillingägg båda två!
3. Goaste kissen.
4. Några av alla fina presenter jag fick när jag fyllde år. Och en nyfiken Pebbles.
5. Väskomanen jublar över önskad kuvertväska och iPhoneväska i svart läder.

fredag, mars 29, 2013

Glad påsk!


Okej, sista videkissebilden. Jag lovar. Men jag var bara tvungen. De är ju så söta. Och de var ju gratis!

Kalas


Lite iPhonebilder från gårdagens kalas. Idag blir det ett till! Glad påsk allesammans! 

torsdag, mars 28, 2013

onsdag, mars 27, 2013

Kolla vad jag har!


Åh, när jag kom till jobbet här nu på morgonen låg det massor av videkissar på mitt kontor! De är från en av mina käraste arbetskamrater som har en gård. När jag berättade häromdagen om mitt dyra videkisseinköp sa han att han har massor på gården där hemma. Och nu har jag fått några av dem. Åh vad glad jag är nu!

tisdag, mars 26, 2013

Tisdagstulpaner

 
Kikar in och önskar en fin tisdag med en bild på tulpanerna som just nu pryder vårt köksbord.

måndag, mars 25, 2013

Påsktävlingen avgjord


Nu är vinnarna i min påsktävling dragna! Se här vem som vunnit.
Tack alla gulliga som deltog!


söndag, mars 24, 2013

Och en liten våreld


Den här lilla blomman kom också med oss hem igår. Jag ville ha nåt gulligt i den fina krukan jag fick av svärmor för något år sedan. Den är ju så söt och passar perfekt så här till påsk. Nu står den här på soffbordet och gör mig glad.

lördag, mars 23, 2013

Videkissar


Idag har vi varit iväg och kikat på utemöbler och köpt lite blommor. Det bidde en liten våreld, en bukett tulpaner och så videkissar. När vi köpte tulpaner förra veckan ångrade jag att jag inte köpte videkissar så idag slog jag till. Och fick en chock när jag betalade. De kostade 59,90! Ooops, det gör jag inte igen. Finns säkert någon sälg här runt knuten... fin lördagskväll önskar jag dig som kikar in. Du är väl med i min påsktävling?!

fredag, mars 22, 2013

Friday


Fredag. Min fars födelsedag. Stämplade in rekordtidigt på jobbet. Ovanligt pigg och glad. Trots den bistra vinterkylan i slutet på mars. Men solen sken ju. Lunch med fine M. Sockerkick av världens godaste chokladbiskvi på vårt stamfik. Gjorde tokiga fel gånger tre på jobbet. Glad ändå. Skyndade till busshållplatsen så bra att jag istället kom för tidigt. Så typiskt mig. Middag med tända ljus med M. Entrecote med hans hemgjorda underbara Bearnaise. Perfekt. Fredag.

torsdag, mars 21, 2013

Påsktävling!


Vad gör man när det är vinter och kallt när det borde vara vår? Man lottar ut en påskhare!
Var med och tävla - klicka på bilden ovan för att komma till tävlingen.
Tävlingen pågår till måndag 25 mars kl 20.

Drömmar om en annan årstid


Alla klagar nu. Ingen orkar. Vill gå i ide. Klart man inte har någon energi till sån här snålvinter när vi inte ens fick någon sommar. Och nu verkar vi aldrig få någon vår. Men vi får försöka hålla ut och det gör jag genom att kika på utemöbler.

Vi har ju en ny stor balkong - 8,8 kvadrat! - men bara varsin klappstol i trä. Möblerna på bilden är ju för stora men bilden var så vacker att jag storknar. Fast jag måste säga att det ser lite kallt ut. Men sommarkallt är ändå varmare än vinterkallt.
Foto: Dacore

tisdag, mars 19, 2013

Katten var för tjock!


Igår fick Pebbles paket med posten. Bland annat så var det två Kitty Boinks-leksaker som blev succé direkt. Och så var det selen som vi tänkte hon skulle ha för att få följa med ut på vår nya stora balkong (eftersom vi helst vill slippa näta in den). Men hon var ju för tjock! Eller så är det muskler, eller för mycket ludd..Så den får vi byta men först fick hon ju vara fotomodell - en måttligt road sådan!

måndag, mars 18, 2013

Katt i låda


Mitt bibliotek i datorn är fullt med foton på den här lilla vännen. Den bästa kompis man kan ha. Vår fina katt. Hon förtjänar att vara med på varenda bild. Puss på dig, Pebbles!

söndag, mars 17, 2013

Eftermiddagssol


Söndagsbloggaren slår till igen ;-). Tack för ert tålamod och goa kommentarer! I helgen har vi njutit av något vi aldrig upplevde i vår gamla lägenhet; eftermiddagssol. Förr försvann solen från vardagsrummet klockan elva och från köket klockan två. Nu kommer den till köket tidigt på förmiddagen och ger oss sol hela dagen och kvällen. Solljus är värme för själen!

söndag, mars 10, 2013

Söndag igen


Solkatt. Marskatt. Myskatt.

Jag är inte så "bloggig" just nu. Har tappat lite innehåll. Men det kommer nog snart tillbaka. Om ni orkar vänta.

söndag, mars 03, 2013

Söndagsmys


Idag har solen skinit in i vår lägenhet med full kraft. Helt underbart! Jag fick dra ner persiennerna för att skydda möblerna - och det gjorde inte så mycket. Jag brukar nämligen avsky nerdragna persienner - jag tycker det är deprimerande. Men inte nu. Inte när solen skiner in genom halvöppna vita persienner och skapar solkatter på vårt ekgolv i vår nya, fina lägenhet. Inte nu när man saknat solen så och man inbillar sig att det faktiskt skulle kunna vara sommar där utanför. Inte alls deprimerande. Bara ljuvligt.Och ännu bättre blev det med det allra första fikat på vår balkong. Så varmt och alldeles, alldeles underbart.