lördag, augusti 31, 2013

Goskatten


Jag älskar vår lilla Pebbles!

torsdag, augusti 29, 2013

29 augusti 1997

Det var fredag och jag hade bruna manchesterbyxor. Det var inte riktigt sommar men ändå inte höst. Jag tror jag hade sandaler fast med strumpor i. Skollunchen var äcklig som vanligt så jag hade inte ätit något på hela dagen. Hade mensvärk och mådde illa när jag på kvällen var bjuden på fest. Och där var han, killen jag mött någon månad tidigare. Den söte. Han som var så gullig i telefon. Han var så söt att jag blev nervös och tillsammans med den tomma magen gjorde det att jag fick gå ut och kräkas i en buske. Då kom han och pussade mig i pannan. Sen pratade vi hela natten. Jag var sjutton, han skulle precis fylla tjugo. Det är sexton år sedan idag.

onsdag, augusti 21, 2013

Cirkeltema

Jag tog två foton med iPhonen före frukost. Jag anar ett visst cirkeltema idag! Det är tur man har en iPhone att fota med, annars hade jag nog blivit tokig vid det här laget eftersom systemkameran gick sönder när vi var i Rom. Tack och lov verkar den gå att laga, det var bländarmekanismen som pajat. Så snart väntar vi hem den från Nikons reparationscenter, 1200:- går det på men bra mycket billigare än att bli tvungen att köpa en ny!

PS. Ni som undrat, nu har jag öppnat upp för anonyma kommentarer igen. Hoppas jag ska slippa massa skräpkommentarer så det kan fortsätta vara så!

torsdag, augusti 15, 2013

Tack för gratiselen


Igår fick vi hyresräkningen för kommande månad. Med ett tillägg på 300:- för juli månads el. Någon som minns att vi i april fick beskedet att elen för december-mars efterskänktes? Då sades det att april månads elförbrukning skulle debiteras på juni månads räkning. Igår var första elräkningen. Någonsin. Så jag antar att det betyder att även april-juni månaders elförbrukning varit gratis? Jag tackar och tror jag låter bli att fråga...

tisdag, augusti 13, 2013

Vacker bok

Den här fina boken hittade jag i en av alla bokaffärer i Rom. Jag älskar bokaffärerna där; speciellt de som ligger en trappa ner från trottoaren - i underjorden precis som metron - och där borden med böcker fortsätter runt hörn efter hörn. Sådana där bokaffärer som man aldrig ser här hemma längre.

I just en sån bokaffär köpte jag denna fina illustrationsbok över frukt och grönt. En vacker blädderbok att ha liggande framme eller så kan man - om man har hjärta till det - fint skära ut bladen och rama in dem. Det finns fler böcker i serien, med illustrationer över bl a djur, kända byggnader och träd och växter.

lördag, augusti 10, 2013

Syrsorna i RomSyrsorna i Rom är inte att leka med - hör bara på de här som jag spelade in i Borgheseparken i tisdags!

fredag, augusti 09, 2013

When in Rome


Always buy a new bag!

söndag, augusti 04, 2013

fredag, augusti 02, 2013

torsdag, augusti 01, 2013