tisdag, november 26, 2013

Hjärtat


I söndags kväll sydde jag vovven Hjärtat som jag ska ge till en arbetskamrat som går i pension i veckan. En hjärtlig gåva till en hjärtlig person!
Foto: M

torsdag, november 21, 2013

Tre år idag

 

Idag fyller den här lilla strumpan tre år! Grattis Pebbles!

onsdag, november 20, 2013

En frostig novembermorgon i Småland


I morse var det väldigt kallt men också väldigt vackert. Tänk vad fort det kan skifta från dimmig soluppgång till frostigt månsken.

tisdag, november 19, 2013

Katta & matta


Nu är den här, min fina vinstmatta från Kilands mattor. Skitfin är den! Det fick bli några snabba bilder med iPhonen så snart den kommit på plats för sådant här måste ju förevigas genast, eller hur!?

söndag, november 17, 2013

SUNday

Så fick vi äntligen en riktig sunday. Solen har verkligen fyllt hela lägenheten med ljus och inte minst värme idag. Och vi gick en promenad för att riktigt få ladda solcellerna. Välbehövligt! Pebbles gillar också när solen skiner in men dammsugaren är hon mindre förtjust i. Det var den som tillfälligt var framme när bild nummer två togs. Hihi!

fredag, november 15, 2013

Fantastisk fredag


För några veckor sedan skickade jag in ett bidrag till Underbara Claras tävling där man kunde vinna en jättefin matta från Kilands mattor. Tävlingsuppgiften var att motivera varför just jag skulle vinna mattan. Så jag rimmade lite tramsigt:
Vi har så kalla golv – jag fryser om natta
det skulle bli varmt med denna matta
så jag slipper värma fötterna på katta.
Sedan har jag väntat för att se vem som skulle vinna, och tänkte idag att näee har de inte valt en vinnare än? Så jag kikade in på bloggen och där står det minsann "Grattis till madebyfina som vann tävlingen!" och jag inser att det där är ju namnet på min mailadress, det är ju JAG som vunnit! Det visade sig att grattismailet från Kilands mattor hamnat i skräpmappen på min hotmail - förra veckan, på torsdagen. Så jag hoppas att mitt sena svar ändå leder till att jag får min fina, fina vinst som jag är så himmelens glad för och som gjorde min dag!
Foto: Kilands mattor

tisdag, november 12, 2013

Vad är väl en soluppgång i Småland


om inte alldeles, alldeles underbar?!

lördag, november 09, 2013

November


Dagen gryr aldrig och regnet öser ner. Orkidén blommar fortfarande och nya knoppar är på väg att slå ut. Ute på balkongräcket lyser ljusslingan M hängde ut förra söndagen. Inne brinner värmeljusen. Efter helgen måste vi köpa nya. Jag skulle vilja byta ut uttrycket "går åt som smör i solsken" mot "går åt som värmeljus i november". Jag är så redo för advent nu!