måndag, februari 03, 2014

Vad händer?


Inte så mycket. Och allt på en gång. Men ingenting märks här på bloggen. Jag har liksom inget att skriva om. Husgrunden är gjuten och ligger och torkar i väntan på ett hus. Och vi har börjat betala räkningar och tittar på kakel och fasadbelysning och leker med kissen och äter semlor. Stup i kvarten. Jag ägnade trettiotvå år av mitt liv åt att hata semlor. Så nu när jag älskar dem har man en del att ta igen, eller hur?

3 kommentarer:

 1. Haha, det har väl legat inkapslat i någon gen, för vi ÄLSKAR ju semlor, så ät på du!!!
  Visst är det tråkigt, allt, just nu! Tror jag ska sova bort en stund, gå i ide eller nåt...
  Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Jo lite trist är det allt nu, i väntans tider... på allt... vår, sommar, ork, lust, inspiration, (pengar), barmark, nån som orkar dammsuga hela huset... osv osv... Och jag visst kan man ta igen det där med semmelätandet. Har du smakat chokladsemla? De hade såna i grann-orten förut, och jag har inte vågat kolla om de finns kvar...Tänk dig chokladgrädde med choklad-och-vaniljkrämsfyllning...Gaaaah!
  Ska sötnos bli ute-katt sen då, lr?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va, chokladsemla?! Det har jag aldrig hört talas om! Det låter något det... choklad är aldrig fel, bara det inte blir för sliskigt. På vårt konditori har de blandsemla där de blandar grädden men fräsch madelmassa med hela mandelbitar i. Det är det som är det ljuvliga... mmm. Nej sötnosen får vara innekatt hela livet, det passar nog både henne och oss bäst. Jag skulle nog bara våga ha utekatt mitt ute på landet. Förresten, såg du Vetenskapens värld förra veckan, om katter?! Jag såg det på Play sen, helt underbart, de satte kamerahalsband och gps på femtio katter och följde deras liv under en vecka hiihi.

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.