torsdag, mars 20, 2014

Och här är framsidan


Tack för goa kommentarer på förra inlägget om huset! Jag kunde inte föreställa mig hur det skulle kännas att helt plötsligt ha ett hus - vi som knappt vant oss vid tanken på att den där tomten är vår. Det har varit ett par omtumlande dagar, helt klart! Men igår kväll när vi åkte förbi huset efter jobbet kändes det bra. Roligt. Spännande. Förväntansfullt. Nu behöver vi inte titta på fasadritningarna för att bestämma var utelamporna ska sitta - nu kan vi gå runt och backa några steg och säga "här, här ska de sitta!" Såklart blir det ännu lättare när byggnadsställningarna är borta, vilket jag hoppas de är om någon vecka. Fast först ska ju takpannor, hängrännor och diverse snickerier upp! Någon som vill gissa på vad vi ska ha för färg på takpannor och fasad?! (Ni som redan vet får hålla tyst ;-))

6 kommentarer:

 1. Nu händer det säker saker varje dag! Som syns! Som du skriver så ser man säkert mycket bättre när byggställningen är bortplockad. Vad jag kan se är att ni kommer att få en stor trädgårdsyta bakom huset, det verkar ju bra! Så blir det inte lite grönt framför och lite grönt bakom huset. Utan en rejäl trädgård bakom. En av de bra sakerna med tomten är väl att det redan är gräs och inte mycket uppgrävt och schaktat. Så ni slipper gå runt i en massa geggig jord! Snart är ni framme vid den stora dagen!!
  Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Vad kul med nytt hus! Spännande! Jag gissar på ljusgrått hus med mörkgrå tak. Men jag verkligen inte en aning!
  Ha en skön helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så spännande och många beslut som ska fattas.
  Jag misstänker också ljusgrått hus med svart tak. Kanske mörkare grå knutar och foder eller vita.

  SvaraRadera
 4. Ett stort Grattis till dig på din födelsedag och visst är det perfekt tid att fylla år på :-). Hoppas du får en fin dag.

  SvaraRadera
 5. Grattis igen, fastän jag har skrivit det tidigare idag! Hoppas du haft en fin dag! Kramis från mammis

  SvaraRadera
 6. Grattis till dig, hoppas du fick fina presenter av föräldrarna och av Pebles, hi hi . .
  Så kul att snart få flytta in i nya huset.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.