tisdag, juni 10, 2014

Nuförtiden...


...ser huset ut så här. Baksidan är så gott som färdigmålad, det återstår lite fönsterfoder och detaljer. Framsidan ska ha ett lager färg till och gavlarna ska målas mera. Inuti håller målaren på att måla väggar och tak och snickaren ska börja med kökets golv så att han sedan kan börja montera köket (som nu står i vardagsrummet). Så de kommer nog köra hårt under juni för när sedan semestern är över är det inte många veckor kvar tills det ska vara klart. Jag tror helt klart vi är inne i den mest händelserika och spännande tiden i vår husbyggarprocess!

5 kommentarer:

 1. Å vad fint det blir. Ska bli så spännande att se slutresultatet. Hoppas ni får en härlig vecka
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Så fint det blir! Och så spännande att snart se när inredning kommer på plats också. Lycka till i sommarvärmen!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Är så spänd på att få se det färdiga resultatet! Kan knappt tänka mej hur det är för er, kanske som när du fick ditt egna rum i julklapp, lite av den känslan!!? Lycka och spänd förväntan! Kramis

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt att arbetet går undan så fort! Vi flyttar in helgen 5-6 juli, heeeelt galet! Har inte varit på bygget på några dagar nu, skulle tro att kakelsättaren har varit där och börjat med allt kakel! Woohoo!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Vad spännande för er med nytt hus och så mycket val man ska göra då :-). Förstår att huvudet går på högvarv och även längtan att få flytta in.

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.