söndag, juli 27, 2014

Hurra, hela huset är vitt!


I fredags kväll drog vi en lättnadens suck och jublade, om än lite trötta efter ett närmast manisk race mot klockan och skymningen. Vi målade nämligen klart huset! Det känns underbart!

I lördags var vi och tog lite foton i dagsljus och kunde knappt tro det när vi inte såg någon grå grundfärg någonstans. Så härligt att bara se vitt, vitt och vitt!

Tack för alla fina hälsningar jag får på bloggen, sommarvärmen och min frånvaro till trots. Ja visst var det en härlig kombo av Clas och Ingvar i lampan i förra inlägget ;-) som Cia med Gamla Affären så roligt konstaterade! Ni kan tro att jag längtar tills jag får ställa lamporna i köksfönstren (de ni ser till höger om ytterdörren). Kram!

6 kommentarer:

 1. Ja så enormt duktiga ni har varit i denna sommarvärme! Och vilken flax att precis hinna klart innan åskskurarna kom! Ska bli spännande att se lamporna i köksfönstren, speciellt som jag känner mej delaktig i att du har dem!! Ta det nu lite lugnt de sista semesterdagarna (jag sa inget)!! så du får njuta lite också av den ljuva sommartid vi har!
  Kram tillbaka från mammis

  SvaraRadera
 2. Att ni orkat med detta i denna värmen. Jag har rollat en omgång i uterummet, men drar mig för att gå ner dit i värmen och köra den sista lagret vit färg. Det tar två-tre timmar så det är inte så jobbigt, men oj, vad jag har ont av värmen. Vi har varit "barnvakt" åt Lillemans brorsa, och det har inte varit en lugnt stund. Nu har han åkt igen, så Lillis och jag pustar ut och tar det lite lugnt. Vi åker på en långweekend nästa helg, det behöver vi, hela gänget...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Så det är ett alldeles nytt hus ni flyttar in i! Och visst ser jag köksfönstren, så roligt att få börja flytta in, och härligt att romantiken kommer med! Vilken lättnad det måste vara att utsidan är målad.
  Tack för länkningen också.

  Allt gott önskar jag er bland flyttkartongerna!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 4. Vilket arbete ni gjort i värmen :-) och hunnit klart med yttre målningen. Sånt är skönt att ha fått klart. Fint blir det också. Blir spännande att följa allt annat ni gör också.

  SvaraRadera
 5. Vilket vackert hus, det vroligaste blir väl att anlägga en trädgård.
  Då blir det snart 'inflyttningsgröt' hos er. Din mor och far blir väl hedersgäster.
  Kanske Pebbles och Julie också, *fniss*
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 6. Här har du en smålänning till, var i Småland bor du?
  Fint ert nya boende ser ut! Vi är med i flyttartagen, jättespännande.
  Ha en härlig dag!
  //www.baraanna.se

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.