fredag, februari 28, 2014

Fredag!


Så var det fredag - igen! Veckorna går fort och jag inser att det återigen gått ett bra tag sedan mitt senaste inlägg. Bloggen är helt enkelt inte prio ett. Utan det är huset, även om det heter PrioTvå ;-). Vi har fått besked att den 18 mars levereras det till vår tomt och då ska vi stå där redo och se på. Det pirrar mer och mer i magen nu när det närmar sig, samtidigt som nog ingen av oss riktigt fattar att det är sant. Att där snart ska stå ett hus. Vårt hus. Hur konstigt och häftigt som helst!

Jag tänkte i alla fall dela med mig av den här ursöta bilden jag stötte på på Facebook. Den kunde lika gärna föreställt M och Pebbles. Ha en fin fredag och en härlig helg!

tisdag, februari 18, 2014

TapettankarJust nu handlar livet mest om belysningsplanering, kakel och klinkers och tapetval. Det är svårt att hålla sig till en sak i taget eftersom alla val får ekonomiska konsekvenser som påverkar andra val. Allting ska noga avvägas, prioriteras, budgeteras. Kakel och klinkers är dock snart klart - bara kvar ett möte med plattsättaren för att realisera våra idéer inför honom.

Tapeter blir det inte så många i vårt hus. Egentligen bara i sovrummen. Och i köket, fast där blir det så lite tapet att det knappt kommer märkas, skulle jag tro. De stora utrymmena ska målas. Ljust och fräscht. Och även där det blir tapeter lutar det åt enfärgat. Det blir lugnast så. Och minst risk att tröttna. Boråstapeters nya, väl ombloggade, kollektion Pigment har många fina nyanser och en fin yta. De här pressbilderna tycker jag är riktigt härliga!

Pressbilder: Boråstapeter

fredag, februari 07, 2014

7 februariÄntligen fredag igen! Det firar vi med en låt av pojkarna jag aldrig tröttnar på. Låtvalet var ju givet, eller hur?!

torsdag, februari 06, 2014

The one and only?


Jag tycker det är intressant när en manlig arbetskamrat ringer mig och när jag svarar presenterar han sig genom att säga "Ja, hej, det är jag" som om han vore den enda mannen i världen. Jag undrar hur det känns att tro det?

onsdag, februari 05, 2014

måndag, februari 03, 2014

Vad händer?


Inte så mycket. Och allt på en gång. Men ingenting märks här på bloggen. Jag har liksom inget att skriva om. Husgrunden är gjuten och ligger och torkar i väntan på ett hus. Och vi har börjat betala räkningar och tittar på kakel och fasadbelysning och leker med kissen och äter semlor. Stup i kvarten. Jag ägnade trettiotvå år av mitt liv åt att hata semlor. Så nu när jag älskar dem har man en del att ta igen, eller hur?