tisdag, januari 27, 2015

Ny layout


Jag har känt ett tag att det var dags att förnya bloggen. Fräscha upp den. Och särskilt nu när jag bestämde mig för att inte gräva ner den. Jag är inte helt nöjd med allt -som avstånden mellan blogginläggen - men det tar sig kanske. Jag är mestadels självlärd vad gäller html vilket innebär att jag arbetar efter trial and error-principen. Jag fick till mycket idag, men som sagt inte allt. Men jag hoppas att ni ska tycka om det nya utseendet!

5 kommentarer:

 1. Jag såg redan i går kväll att det hänt något här Jättefint och fräscht!
  Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Ja! Tycker du har varit trixig som fixat så bra, och så söta Pebbles då som står där och balanserar. Hon förstår nog att hon är livets mittpunkt!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
 3. Fin bild på Pebbles! Härligt att du inte grävde ner bloggen! Trixa nu inte för mycket så att du råkar radera allt av misstag (om du använder trial and error-principen). ;-) Vet andra som har råkat göra det...

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, nej det lovar jag att inte göra! Jag har sparat koden till min förra mall i ett worddokument så skulle något gå snett kan jag alltid backa ;-) Back-up är ett måste när man lever farligt ;-) Ha en fin helg!

   Radera
 4. Vilken underbar bild på Pebbles.

  Det är lite bökigt att byta layout, därför har jag inte på länge gjort något sånt. Men du lyckades få till det fint.

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.