tisdag, april 21, 2015

Ett fyllt häckdike och en bruten handled


I torsdags kom de och fyllde vårt häckdike med fin planteringsjord. En extra hög blev det också för påfyllnad där det behövs. Nu återstår bara att kratta ut jorden och förbereda för häcken. Tyvärr så föll M olyckligt igår och bröt handleden. Så nu är han gipsad upp till armbågen i minst fyra veckor. Så vi får se om häcken får avbeställas eller om jag kan sätta den med lite hjälp. Det är skönt att många tunga uppgifter (som att gräva diket) redan är gjorda för nu kan nog jag göra mycket av det som återstår själv. Visserligen går det inte lika fort när man är ensam men M får vara arbetsledare!

6 kommentarer:

 1. Så det kan bli! Men som jag sa tidigare, ni kan få hjälp! Det viktiga nu är att handleden läker ihop fint, så ta det lugnt M, inte röra krattan!!!
  Kramar till er från Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Men nej!! Vilken otur!! Nu får han bara ta det lugnt och låta det läka ordentligt och du tänker dig för vad du gör så att du inte kör slut på dig eller gör dig illa du också!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Åh nej, det var ingen bra timing för ett handledsbrott. Ni som ska fixa och greja i trädgården med allt möjligt. Men det ser ut som att ni kanske kan få hjälp från släkten...? M får helt enkelt planera och leda arbetet och krya på sig! Men allt måste ju inte göras på en gång i trädgården heller, så det är egentligen ingen panik... För färdig, det blir man aldrig, vare sig med hus eller trädgård. När ogräset är färdigrensat här är det bara att börja om från början igen... ;-)

  Soliga och varma hälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Tack snälla hörrni för era goa ord! Det var skönt att häckdiket hann bli klart i alla fall, nu är det inte så stora och grova jobb som kvarstår. Altan kan vi ju leva utan, vi har ändå en uppgrusad uteplats. M är vid ganska gott mod men han är väl lite sur för att det blev så här eftersom han vill göra så mycket. Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Vilken otur!
  Hoppas nu att det läker snabbt, du får gömma alla redskap för honom så länge! Men jag förstår att ni är ivriga att ordna inför första sommaren.

  Önskar er en fin söndag!
  Kramar /Cia

  SvaraRadera
 6. Vilken förskräcklig otur att ramla så handleden bröts. Hoppas du klarar av att plantera buskarna.

  SvaraRadera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.