onsdag, december 23, 2015

God Jul


Önskar jag dig som kikar in här.

måndag, december 21, 2015

Garaget


Här kommer lite bilder på garaget. Snickaren blev klar med det efter en vecka. Vi hade världens bäste snickare! Han gjorde så himla fint och var så noggrann och utan att vi ens bad honom gick han upp på hustaket och limmade nockpannorna som alltid lyfts i stormvindarna. Såna människor är guld värda! Nu är det bara elektrikern som ska göra sitt - och vi som ska plasta, glesa, gipsa och isolera. Och sen behövs det en del grus för att kunna köra in bilen.

söndag, december 06, 2015

Sto(r)mrest garage


I fredags kom garaget och med stormen Helga (som tydligen lämnade några polare kvar här i helgen) tog det snickarna två timmar längre än vanligt att resa det. De har fått sätta en himla massa extra stödsträvor och porthålet fick de plasta igen innan de tog helg. Ändå har de starka vindarna lyft upp takpappen på sydvästra sidan så det läcker in. Och en nockpanna på huset har rest sig - igen. De ligger med skarvarna mot vindriktningen och lyfts varje gång det stormar. Det måste göras något åt!

Men vad kul att se garaget på plats, nu känns vyn i balans och det ska bli så skönt när vi kan börja använda garaget. Och jag längtar tills vi kan måla det!