måndag, mars 14, 2016

Arbetet fortskriderI helgen började vi montera OSB på väggarna i garaget. Äntligen fick vi använda Hole-in-one-verktyget vi köpt :-). Det var roligt och blev fint ursågat runt eldosorna. Där borta vid porten ska portöppnaren, en lysknapp och ett uttag sitta sen.


Vi har monterat ventiler på bägge sidor om porten, där det är gipsat och klart. Såklart ville vi inte ha fula i plast...

Med leveransen från XLBygg i veckan fick vi en megastor pall som blev perfekt som tillfällig arbetsbänk. Här stod jag och sågade - perfekt arbetshöjd!


3 kommentarer:

 1. Tänk så kul att kolla på din blogg om tjugo år och se hur arbetet har fortskridit och hur duktiga ni var!! Visst är det kul att kunna dokumentera! Jag önskar att man hade haft den möjligheten förr. Nu får man bara försöka minnas och det är bara hälften som man kommer ihåg.
  Snygga ventiler!
  Kramis från mammis

  SvaraRadera
 2. Hur går det med husbygget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Joel, om du menar garaget så är det gipsat och delvis spacklat men har sedan stått orört pga tidsbrist. Vi funderar på att ta in målare att göra klart i höst. Bloggen ligger lite i träda för nu, det blir mest inlägg på instagram. Ha det fint!

   Radera

Kul om du lämnar ett litet avtryck om du läser ::fina:: drömmar!
Om du har några frågor besvarar jag dem här bland kommentarerna.