fredag, januari 22, 2016

Så det kan bli!

Ja, överkastföljetongen (som näst intill drivit maken till vansinne) fortsatte idag då vi på lunchen var och kände på det där på Åhléns. Men nej, det var inte wow. Så det blev inget köp. Inte heller när vi kom hem och jag hade fått en klubbrabatt på 20 % på valfri vara från hemavdelningen tänkte jag om. Det var helt enkelt inte det jag ville ha.

Så nu kunde jag inte låta bli att återigen titta på det där dyra överkastet som jag fingrat på i en affär. Som Himla hade på rea. Men det kostade ändå 2093:- vilket jag inte ville betala. Och så helt plötsligt ikväll kostade det istället 1495:-! Och maken han sa "köp det nu innan det försvinner!" Så nu är det gjort. Tänka sig att det kan löna sig att vänta och vela ibland!

torsdag, januari 21, 2016

Att hitta ett överkast


Det må vara ett riktigt i-landsproblem men jag tänker ändå beklaga mig över hur fruktansvärt svårt det tycks vara att hitta ett helt vanligt vitt överkast till en dräglig summa. Jag har verkligen inte lust att betala 3000:- för ett överkast när det finns många andra saker att lägga pengar på (garageisolering, altan, marksten mm). Sen ska det väl erkännas att jag vill ju inte ha vilket som helst och det kanske är där skon klämmer. Annars är det ju säkert lätt att finna ett för polyester men jag vill ha naturmaterial.

Men! Efter några veckors letande och otillfredsställande Ellosköp kanske jag har hittat rätt. På Åhléns. I stan. Så jag kunde känna på kvalitén. 100 % bomull. Ganska stadigt. Inget märkvärdigt men klassiskt och fint. 1199 kr. Alltså, handla i riktig affär slår ju internet alla gånger egentligen. Då ska jag bara bestämma mig då :P